I am a WIFE to a loving husband, A MAMA to our little prince, A DAUGHTER to such a caring parent, A GOOD FRIEND For a GOOD PEOPLE.

About Me

My photo
*Daughter:Sister:Wife:Mother*

My Fav Song

Happy Time part 2 [eeja's wedding]

Saya gunakan text color warna biru, sbb best friend saya sukakan warna biru..hehe..akad nikah d0rng pd 3 december 2010..tp atas sebab masalah yg x dpt di elakkan, saya x dpt m'hadirkan diri..kmi hanya dpt attend time majlis bersanding saja..yg berlangsung keesokan harinya [4 dec 2010]..sila lihat gambar2 di bawah :


Time ni kami mula2 sampai..baru turun dari keta..ambil kenangan with hadiah utk pengantin baru dulu..belum jumpa pengantin lg.hehe
Ini baju persalinan ke-2 c eeja sda..dia yg sambut kmi d pagar rumahnya..time dia menyambut kmi, dorang baru habis b'sanding dgn persalinan warna gold..lawa c eeja kan..saya tau dia mesti penat gila time ni..haha..biasa la, sda ada pengalaman kan..hehe..ntah yg dua org d tepi sebelah kiri tu bila mau menyusul kami kan..hehe
saya dan zila lagi ;p
Nah..lagi2 kmi..haha..x puas b'gambar sma pengantin baru..senyuman saya agak terlebih time ni..ntah suara sumbang sepa yg balik2 ckp 'kambing' time ni..hahaa..tp x apa, yg penting kena nmpak ceria [konon laa]
Antara separuh yg hadir (kwn2 dr unirazak)
Yang ini, semua yang hadir..termasuk tukang ambil pic ni [future hubby c zila..hehe]..actually hubby saya pun dtg, tapi ntah d mana dia menghilangkan diri..yg tengah tu la hubby c eeja [sebelah dgn eeja]..bagai pinang d belah 2 kan..sepadan..

Saya doakan mereka sentiasa berbahagia hingga ke akhir hayat, dan sentiasa di murahkan rezeki..Amin..happy bila dpt b'kumpul ramai2 dgn kawan2 seperjuangan..semoga kita di ketemukan lg di lain hari..Insyaallah..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

.........................................................................................

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WSB

WSB