I am a WIFE to a loving husband, A MAMA to our little prince, A DAUGHTER to such a caring parent, A GOOD FRIEND For a GOOD PEOPLE.

About Me

My photo
*Daughter:Sister:Wife:Mother*

My Fav Song

Happy Time part 1

Assalamualaikum w.b.t ^_^

macam lama sda saya tidak mengupdate blog saya yg tersayang ni..actually tiada apa2 yg menghalang saya drpd tidak meluangkan masa utk blogging..tapi..masa jak yg tidak sesuai..bila teringin m'update, ada2 jak hal yg x dpt di elakkan..seperti yg kamu tgk, sebelum ni saya ada sertakan link utk album2 dr friendster..sila2 laa view walaupun album tu hanya album kenangan tapi tetap jadi pujaan..hoho ^^

Hari ini 1 Muharam 1432H..hari ke 341 dlm tahun 2010..semoga dengan kehadiran tahun baru ini, mudah2an kita mencapai apa yg kita inginkan..pertingkatkan dan carilah ilmu x kira ilmu agama ataupun ilmu dunia dgn ikhlas..bykkan ilmu2 akhirat utk bekalan kita di 'alam' sana..Insyaallah..

oo ya..di bawah saya ada sertakan antara picture2 kenangan yg sempat saya grab dr album2 kawan2 yg lain [UniRazak annual dinner and pic my best friend on her wedding]

Time annual dinner UniRazak bln november 2010..ni laa kali terakhir saya melibatkan diri dgn apa2 jua aktiviti unirazak..tahun depan if saya mahu turut serta pun, sbg OUTSIDER sda..best moment with my best friend ^_^
3 0f us..hnya kmi yg available menghadirkan diri time ni..ada kawan2 lain yg x dpt dtg..termasuk hubby saya yg tercinta..huhu..yg depan tu c yan, yg tengah zila and yg belakang tu..saya lah..hehe..Ch0mel kan dorang..best kawan dgn d0rng ni..rasa mcm 'heaven' jak..hoho..tpi sayangnya kawan2 yang lain x ada..if ada, mesti lg happening..x pa..lain kali bole buat reunion ramai2 ^_^
Opsss..saya with zila..anggun dgn dress hitam..oh, sy mmg tersangat ADDICT with WHITE! jgn hairan..skg if jalan shopping saya suka mencari baju putih sahaja..tp if terjumpa baju warna lain, mmg TERbeli jg..haha..tersimpang pula cerita psl annual dinner ni..jom kita kembali ke landasan betul..
Oh ini pic terakhir yg saya dpt upload utk hari ini..kalau ada masa saya upload lg ^_^
yg pink+purple tu kawan se 'unirazak' ian..hehe..ziah namanya..seperti biasa zila pun ada..mcm xda pula pic saya berdua dgn yan..hehe..nnti saya upload lg ya..apa2 pun, semoga persahabatn yg kita bina ini x setakat d Unirazak ja, biar sampai bila2..keep in touch friend! ^_^

Ok! picture wedding c khadijah Junaidi saya upload di entri seterusnya..check it out!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

.........................................................................................

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WSB

WSB